UNION Travel Co.

Eshte themeluar ne vitin 1998. Regjistruar ne Gjykatene Tiranes dhe Anetare e Dhomes se Tregetise.

Synimi kryesor i kompanise ka qene dhe eshte ti sherbeje klienteve te saj me korrektesi, shpejtesi dhe cilesi. Sot Union travel eshte nje nga Tour-Operatoret kryesor ne Shqiperi si ne fushen e biletarise ashtu edhe ate te turizmit.

Union Travel eshte licencuar nga IATA (International Air Transport Association) me te drejten e shitjes se biletave te udhetimit per gjithe linjat ajrore qe jane anetare te IATA. Gjithashtu eshte anetare e ATAA (Albanian Travel Agent Association).

Union Travel eshte licencuar si nje agjensi turistike nga Ministria e Turizmit dhe ofron: akomodim ne hotele, transferta, ture, vizita ditore, organizimin e mbledhjeve dhe konferencave te biznesit etj. brenda dhe jashte vendit.

Personeli i Union travel eshte me eksperience pune dhe eshte i afte te plotesoje kerkesat e klienteve ne kohe e me cilesi, si per udhetimet ashtu edhe per produktet turistike per individe dhe grupe, brenda dhe jashte vendit.

Union travel Co. ben pjese ne Union Group dhe UnionNet, i cili eshte edhe aksioneri kryesor, duke shfrytezuar rrjetin e agjensive UnionNet te shperndara ne te gjithe vendin, per t’i dhene klenteve sherbimet e saj kudo qe ata ndodhen.

Climb To Korab
Identifikohuni në Sistem     


Oferta Speciale

Prenotoni udhetimin tuaj! Prenotoni udhetimin tuaj!
Kreu | Bileta Avioni | Oferta Turistike | Makina me Qera | Rreth Nesh | Na Kontaktoni ||| Union Travel | Hotels in Albania | Kushte & Afate | SecurityMetrics Credit Card Safe
Formular Ankese per Pasagjeret Kundrejt Kompanive Ajrore - Format PDF